Saturday, July 31, 2010

Adakah jodoh kita sampai di sini saja?

Salam kawan2..

Saye nga down ni.. Semalam kan after pulang dari faculty, saye ingat nak tidur kejap. Yela seharian menyiapkan chapter 1 untuk design project 1. Duk alter2 sampai la tak ade plagarism. Hopefully begitulah...

Before tidur tu, saye ade la mesej2 ngan inchik boifren. Maklumlah dah berapa bulan ngak bertemu. Plus masing2 dah sibuk ngan tugas masing2. Jadik kurang la mase untuk together-gether.. *statement xboleh bla!!*

Tengah mesej2 leyh lak nak tertidur kan..
Kroooh3.. Z_z

Sedar2 je, saye stret tengok henpon. Mane taw ade mesej baru masuk.

Tapi ape yang saye nampak kat screen henpon----> inactive sim...

APAKAH?!

Tak kan inchik boifren anta spam kat simcard saye plak? T_T

Lawak betul!!!

Inchik maxis saye dah setia ngan kamu selama tiga taun ni.. Sampai hati buat saye macam ni..

Naseb baek inchik celcom masih saye simpan di kotak hati. Kalau tak, saye rase macam saye duk dalam gue dah taw tak!!

Adakah jodoh kite sampai di sini saje? Soobs~

Tak mengapalah.. Naseb baek jugalah saye maseh ade kawan2 yang maseh sudi menemani diriku ini. *still mood merajuk*

Tata!




12 orang joyah:

JHaZKiTaRo said...

salam.. thanx coz sudi singgah blog saya.. kalau nak membaca pengalaman saya mengembara selama 18 hari di JORDAN, SYRIA & LUBNAN, singgah lagi ye.. :)

asna cute said...

dah 10 tahun guna maxis so far alamdulilah. xpenah lg wat hal hehe =D

Nadira Nasarauddin said...

to asna cute: haha. bagoslah camtu :)

Miss Eynee said...

nadira, haish~ ingat kan jodoh ngan boyfren. I pulak yang dup dap dup dap. dengan inchik sim card rupenye~
salam kenal!
:)

cuz said...

waa...pasal sim kad pn leh majuk yer..huhu g la maxi cnter amik yg baru...

Nadira Nasarauddin said...

to miss eynee: whoops! harap dipanjangkan jodoh ngan inchik boifren. inchik sim pun sama pnting.. susah nk kntek2 bila inchik sim buat hal. salam kenal juga ;)

Nadira Nasarauddin said...

to cuz: i will. mungkin wikens ni. sekarang bz sikit. banyak assignments kna siapkan.. adeh~ T_T

diana said...

la...sim kad poblem rupenye..
wat saspen je..

Nadira Nasarauddin said...

to diana: yup! walaupun hanya simcard yang buat problem, but alot of things changed in these few days.. susah2... T_T

tia said...

aiyark! igt ape td! :)
tia penah gak jd cm tuh,
then kuarkan sim n masokkan blk,
then ok blk! haishoooo! :))

Nadira Nasarauddin said...

to tia: dah try dah! org maxis soh tuka sim kat maxis center. dah la kat shah alam nh tarak satu pown kena turun kl.. sobs~

Hazwan said...

Aku minat yg kat kiri sekali... hehe