Tuesday, August 3, 2010

Date

Salam kawan2..

Wiken lepas lepas dah golek2 kanan..golek2 kiri.. still mood down.. Termenung mengenang naseb... Aish!!

Saye mengambil keputusan untuk membawa hati yang duka dan lara setelah dikuciwakan inchik sim berjalan2 mencari angin baru. Bukan carik boifren baru eaa... =P

Membaham due ketul Ferrero Rocher sebelum memulakan perjalanan.
* sila abaikan background yang bersepah itu -_-" *

Inilah tempat Mak Busu chantek keja. Kalau rase2 korang nak wat facial treatment, meh pakat ramai2 datang sini. Servis tip top! Bini Rosyam Noor pun penah datang sini taw. :)

Aksi2 terlarang mase menunggu si Mak Busu melayan patient beliaw.
Mase nga syok2 self-camera sensorang, terdengar plak suara lelaki.

Eh?
Bile saye usha belah kiri, saye nampak due orang mamat pun nga sengih2 tengok saye.
Mesti dorang duk pikir, "Cian budak ni..Mesti baru pat pakai henfon ade kamera"..

Hey mister! Saye memang manusia spesis macam ni.
Harap maklum. -__-"

Tengok tu! Buruk gile perangai bile makanan dah depan mate. T_T

Muke excited jumpe kek!

Agak2 jalan sampai lenguh kaki gak laa ari tu.. Thankiu Mak Busu sebab sudi membelanja saye makan di Secret Recipe. Dah la makan tak hengat dunia. Dah sampai bilik pun, perut saye ni maseh keras lagi. Rase2 cam makan untuk stok due tiga hari tu.

Tata!

p/s: Terima kasih sebab bace entry merapu ni. ^^



6 orang joyah:

♥xaturen♥ said...

Cian budak ni..Mesti baru pat pakai henfon ade kamera".. hehe..

Nadira Nasarauddin said...

oh tidak!! =P

deeja said...

salam ,mnai layan kat sini :)

Nadira Nasarauddin said...

wslm.. hai mnai :)

dunspeak♥ said...

sedapnye kek ! nk jugakkk..hehe

Nadira Nasarauddin said...

hahah.. buleh2. tarak hal.. ;)