Friday, July 2, 2010

Contest Best!!!!

Salam sayang..

Tadi mase saye duk berjalan-jalan kat dunia belog ini.. Usha2 belog kawan2.. Tibe2 terserempak ngan satu contest ni. Lets cekidout!!

Contest Lucky Draw by cik Shasha..
Hadiahnyer RM lima ploh hengget!!!
FuhyoOooOOoo.. *wink2* Best kan? O.o




Tarikh tutup : 31 Julai 2010
(Lame lagi ni... Jom pakat satu kampung join contest best ni!)

Syarat-syarat peraduan pun sangat mudah dan sonang jor.

1.Jadi follower belog cik shasha.
2.Copy pic kat atas ni di sidebar belog korang, sekali
ngan link ke belog cik shasha
3.Buat post entry, cam yang saye dah buat ni. Jangan lupe
tag due (2) member korang cam saye buat kat atas tadi.
4.Lastly, alert cik shasha, bgtaw beliaw yang korang
dah join contest best ni.

Senang kan? Apa lagi... Jom ler reramai..

Tata!

1 orang joyah:

shasha said...

hye. thanx taw join! gudluck yea, sll usha update sya sal contest ni taw!~