Sunday, July 25, 2010

SAF Frisbee 2010

Salam kawan-kawan..

Semalam saye ngan bangga nak bgtaw yang saye telah mewakili my lovey dovey fakulti ke pertandingan sukan antara fakulti dalam acara frisbee..

Hahah! Tapi saye maen xsampai 5 minit pun. Jadik sub-player je..
That was my first time maen betul2 for tournament. Dulu penah maen skali. Just saje2 laa..

Disebabkan ketidakcukuppan (wujudkah word berkenaan??) player, saye pun ngan rela hati menawarkan diri untuk maen. Since our match were scheduled on last saturday morning, malam jumaat tu gak kitorang g praktis kat padang MBSA Shah Alam. That was fun!

I've having a great time with Nayd, Husna, Nadiya, Jeda, Ida, Nad, Haizum, and Aimi.

Tak lupe gak Syux, Hakim, Dayat, Naep, Ikhwan, Husein, Mikel n co.

Walaupun kite menang sorak je hari tu, korang semua memang rock abes la!!

Luv u guys!!
Mmmmmmuuaah!



10 orang joyah:

ASSOYFINGER67 said...

Mula2..aku nak bagitau aku bukan joyah...aku mael....aku lelakilah...suka tengok budak pompuan aktif macam kao nie,,jaga diri dan lesung pipit tu..huhu

Nadira Nasarauddin said...

thankiu for the compliments inchik assoyfinger67. insyaallah saye akan jage diri n lesung pipit (*_*) sebaek mungkin..

aren said...

tak tau le pulak frisbee pun dipertandingkan dlm SAF..baru tau je ni.hehe. kamo men utk fac mana?

Nadira Nasarauddin said...

ada2.. tapi xsure last year ada ke tidak.. saye maen untuk chemical engineering faculty ;)

murnimahyum said...

syg,kte xnk join saf... pe cite plak nih?
huhuhu... kmu sedang b'juang tuk FKK tp diriku sedang b'foya2 di genting~~

caliph shuriken said...

1st time dgr tournament frisbee.. dlu sy main suka2 jaa ^^

miz ruha said...

sila amek award kt my blog,,,
tq,,,

Nadira Nasarauddin said...

to murni: suddenly dorang xcukup orang. tu yang maen gak tu.. praktis mlam jumaat. pagi sabtu stret lawan. hahah..

Nadira Nasarauddin said...

to caliph: penah maen gak ea? asal-usul frisbee maen kat tepi2 pantai kan? skrg dah maen kat padang plak. huhuu~

Nadira Nasarauddin said...

to ruha: baeklah~