Thursday, July 15, 2010

Pilihan hati

Salam kawan2..

Yeah~ minggu pertama bergelar sebagai final year student. (saje highlight kat situ :P) Tadi tengahari dah ad 2 meeting! Satu pasal dissertation. And satu lagi pasal design project1 briefing. Groupmates, supervisor and title of the project dah bagi. Alhamdulillah dapat geng2 yang okay tapi supervisornyer tak kenal la plak. (dah final year but still xbape nak kenal lecturer. patut ketuk kepala sendiri. haha!)

Nak cerita kat korang ni. Saye sedih sebab course yang jadi pilihan hati dah kena bubar. T_T

Risik punya risik..rupa2 nyer sebab equipment xde! Saba jela. Emm.. kalau dah taw xde awal2 lagi jangan la nak tawar course tu kan. Buat student cam saye dah penat2 pikir and decide nak amik specialized ape. Last2 kena pilih lain gak.

Sebab tak xtaw nak what the best for myself, saye terus telefon ayah untuk tanya pendapat. Parents' opinion could be the best guide for us rite? Borak2 ngan ayah jap. Minta jasa baik beliaw. Ni melibatkan my future undertaking maa.. Kena make a good choice la kan..

.
.
.

Final decision:
Saye amik petrochemical course instead of my chenta sayang oleochemical!
Please pray for my success kawan2.

*Bajek muke sendiri sechumel ini*


Tata!

8 orang joyah:

xazryx said...

huhu .gementar gak ni da nk final project .

dee said...

petrochemical is a gud choice..gud luck dear!!! =)

Peminat Katie Holmes said...

oh, aku pun baru submit tajuk FYP.haha

zino said...

kenapa sampai ke final year masih kecoh.. apa pun pilihan telah di buat semuga sukses..

Nadira Nasarauddin said...

to xazryx: hehe. kiter ad perasaan yang serupa. gud lak 4 your final project k :)

Nadira Nasarauddin said...

to dee: thanx! i'll try ma best.

Nadira Nasarauddin said...

to: peminat katie holmes: wah!! bestnyer.. tahniah2.. nh yang wat saye jeles nh.. ermm..

Nadira Nasarauddin said...

to zino: haha. bukan kecoh. tapi terlebih excited laa.. pejam celik, pejam celik dah jadik final year student. hehe.