Saturday, July 31, 2010

Adakah jodoh kita sampai di sini saja?

Salam kawan2..

Saye nga down ni.. Semalam kan after pulang dari faculty, saye ingat nak tidur kejap. Yela seharian menyiapkan chapter 1 untuk design project 1. Duk alter2 sampai la tak ade plagarism. Hopefully begitulah...

Before tidur tu, saye ade la mesej2 ngan inchik boifren. Maklumlah dah berapa bulan ngak bertemu. Plus masing2 dah sibuk ngan tugas masing2. Jadik kurang la mase untuk together-gether.. *statement xboleh bla!!*

Tengah mesej2 leyh lak nak tertidur kan..
Kroooh3.. Z_z

Sedar2 je, saye stret tengok henpon. Mane taw ade mesej baru masuk.

Tapi ape yang saye nampak kat screen henpon----> inactive sim...

APAKAH?!

Tak kan inchik boifren anta spam kat simcard saye plak? T_T

Lawak betul!!!

Inchik maxis saye dah setia ngan kamu selama tiga taun ni.. Sampai hati buat saye macam ni..

Naseb baek inchik celcom masih saye simpan di kotak hati. Kalau tak, saye rase macam saye duk dalam gue dah taw tak!!

Adakah jodoh kite sampai di sini saje? Soobs~

Tak mengapalah.. Naseb baek jugalah saye maseh ade kawan2 yang maseh sudi menemani diriku ini. *still mood merajuk*

Tata!




Wednesday, July 28, 2010

Poya2 atau Bersukan??

Salam..

Pukul 8 jap ag, saye ada perlawanan bola keranjang.. Tapi kan saye nak g tengok wayang..

Oh tidak... Patutkah badan ini dibahagi dua??

Tengah pening kepala.. T_T



Sunday, July 25, 2010

SAF Frisbee 2010

Salam kawan-kawan..

Semalam saye ngan bangga nak bgtaw yang saye telah mewakili my lovey dovey fakulti ke pertandingan sukan antara fakulti dalam acara frisbee..

Hahah! Tapi saye maen xsampai 5 minit pun. Jadik sub-player je..
That was my first time maen betul2 for tournament. Dulu penah maen skali. Just saje2 laa..

Disebabkan ketidakcukuppan (wujudkah word berkenaan??) player, saye pun ngan rela hati menawarkan diri untuk maen. Since our match were scheduled on last saturday morning, malam jumaat tu gak kitorang g praktis kat padang MBSA Shah Alam. That was fun!

I've having a great time with Nayd, Husna, Nadiya, Jeda, Ida, Nad, Haizum, and Aimi.

Tak lupe gak Syux, Hakim, Dayat, Naep, Ikhwan, Husein, Mikel n co.

Walaupun kite menang sorak je hari tu, korang semua memang rock abes la!!

Luv u guys!!
Mmmmmmuuaah!



Wednesday, July 21, 2010

Si Gadis Penjual

Salam..

Hehe. Hari Ahad lepas saye ada satu experience best!

Teman kawan saye, cik Ida jaga gerai cousinnyer. Jual2 kerepek, jajan2, asam dan sewaktu dengannyer kat Plaza Alam Sentral. Dah lame gak saye tak berkecimpung dalam dunia jual-menjual ni.

Tengok ada bakat kan? Customer konfem beli punyer. =P

Dah la saye sampai lewat hari tu. Kesian si Ida tunggu dari pukul 11. Saye plak, pukul tiga baru sampai same. Sorry sangat2 Ida.

Hehe. Naseb baek Ida xmarah.
Siap sempat melayan saye untuk berposing lagi.
XOXO :)

Alhamdulillah. Dekat RM 400 lebih gak dapat pada hari tu. Percaye tak?? Jual2 menda2 camtu pun boleh dapat sampai empat ratus. Betul la orang2 cakap.. If nak cepat kaye buat bisness laa.. Tibe2 rase nak berhenti belajar nak buka kedai. Haha. (Statement ni kalau ayah dengar konfem, mao disekehnya saye berdas2..)

Dengan itu, saye ngan bahagianye self-camera tanpa segan dan silu.

Terasa cam nak menari dondang sayang je kat situ.
Tapi takut karang Ida malu mengaku saye ni kawan die pulak.
Hahahah!!

Tata!






Monday, July 19, 2010

Cerita LI

Salam..

Dah genap seminggu saye abes praktikal. Ermm... Sepanjang internship tu, xde banyak pun kja yang kena buat.

Mostly, masa digunakan untuk betulkan report jela. Ada gak la untuk buat experiment for collection data kan.If tak ada data, cane nak buat report nyer pulak.

Kebanyakan member2 yang laen, seronok jer menayang duet elaun yang dapat kat facebook masing2. Ada gak yang gune elaun tu untuk g konsert2 artis korea yang datang. Seronoknyer mereka. Sedangkan saye??.. Hahah..

I'm doing the job for free!!! Tak pela. Fikir2 balik, saye bukan buat banyak kerja mase tu. Duk melagra, curik tulang, makan, makan
dan makan lagi.. shhhuhh~ Dun tell my supervisor taw. =P

Tengok saye tengah buat kerja ni. Tak tipu kan?

Si murni ngan si ema pun praktikal kat tempat yang same ngan saye. Tapi laen2 supervisor laa. Kitorang jadi RA. RA tu stands for research assistant.
Best giler dorang.

Due2 tu dibayar untuk RM5.OO per hour. Best gileeerrrr!!!! Saye sangat jelous ngan dorang.Saye plak dibayar for RM 0.00 per hour. Means cam buat kerja amal la nh. Sob3. Tapi xpela kan.. Rezeki masing2.. Meh cekidout dorangnyer slip xbrape nak slip gaji dorang..

Okey! Pastu ngan bangganyer saye nak tayang my complete industrial training report to korang sume. Hehe..
44 pages. Done in two days. Due2 dibuat pada waktu tengah malam till 4am.

Taraaa~

Mood gembira ^_^

Nak taw bape cost untuk print dan tape this report????

RM 21.00!!!!!!!

Ok! For the kedekut and kurang duet type person cam saye ni, jumlah wang tu sangat besar taw tak!!!

Boleh makan tiga hari ok! Erm.. Tapi demi nak dapat gred LULUS untuk subjek CHE690 *5 credit hour!!* ni,(Please give me a good gred my lovely visiting lecturer) terpaksa saye relakan duet itu digunakan untuk membayar ongkos berkenaan.

Tengok muke gumbira tak tipu juga.. Di samping itu, taktik begini boleh diaplikasi juga untuk mengukur kadar ketembaman pipi anda.

Selamat mencuba!

Tata!




Thursday, July 15, 2010

Pilihan hati

Salam kawan2..

Yeah~ minggu pertama bergelar sebagai final year student. (saje highlight kat situ :P) Tadi tengahari dah ad 2 meeting! Satu pasal dissertation. And satu lagi pasal design project1 briefing. Groupmates, supervisor and title of the project dah bagi. Alhamdulillah dapat geng2 yang okay tapi supervisornyer tak kenal la plak. (dah final year but still xbape nak kenal lecturer. patut ketuk kepala sendiri. haha!)

Nak cerita kat korang ni. Saye sedih sebab course yang jadi pilihan hati dah kena bubar. T_T

Risik punya risik..rupa2 nyer sebab equipment xde! Saba jela. Emm.. kalau dah taw xde awal2 lagi jangan la nak tawar course tu kan. Buat student cam saye dah penat2 pikir and decide nak amik specialized ape. Last2 kena pilih lain gak.

Sebab tak xtaw nak what the best for myself, saye terus telefon ayah untuk tanya pendapat. Parents' opinion could be the best guide for us rite? Borak2 ngan ayah jap. Minta jasa baik beliaw. Ni melibatkan my future undertaking maa.. Kena make a good choice la kan..

.
.
.

Final decision:
Saye amik petrochemical course instead of my chenta sayang oleochemical!
Please pray for my success kawan2.

*Bajek muke sendiri sechumel ini*


Tata!

Wednesday, July 7, 2010

Asal Usul Solat

Salam sayang..

Kali ni saye nak kongsi ngan korang mengenai asal-usul solat. Bukan semua orang tau kan? Saye pun. Informasi berguna ni saye dapat taw daripada cik Madia Ar-Rumaisa (kawan kat FB). Saye nak kongsi la ngan kawan2 sayang semua. ^^

SUBUH:
Orang yang pertama mengerjakan sembahyang Subuh ialah Nabi Adam a.s., iaitu tatkala baginda keluar dari syurga lalu dihantar ke bumi. Perkara pertama yang dilihatnya ialah kegelapan dan baginda berasa takut yang amat sangat. Apabila fajar Subuh telah keluar Nabi Adam a.s. pun bersembahyang dua rakaat.
Rakaat pertama:- Bersyukur baginda kerana terlepas dari kegelapan malam.
Rakaat kedua:- Bersyukur baginda kerana siang telah menjelma.


ZOHOR:
Orang yang pertama mengerjakan sembahyang Zohor ialah Nabi Ibrahim a.s.,iaitu tatkala Allah s.w.t. telah memerintahkan padanya agar menyembelih anaknya Nabi Ismail a.s. Sedang seruan itu datangnya pada waktu tergelincir matahari, lalu sujudlah Nabi Ibrahim empat rakaat.
Rakaat pertama:- Bersyukur bagi penebusan.
Rakaat kedua:- Bersyukur kerana dibukakan dukacitanya dan juga anaknya.

Rakaat ketiga:- Bersyukur dan bermohon akan keredhaan Allah.
Rakaat keempat:- Bersyukur kerana korbannya digantikan dengan tebusan kibas.


ASAR:
Orang yang pertama mengerjakan sembahyang Asar ialah Nabi Yunus a.s.,tatkala baginda dikeluarkan oleh Allah dari perut ikan nun. Ikan nun telah memuntahkan Nabi Yunus di tepi pantai sedang ketika itu telah masuk waktu Asar. Maka bersyukurlah Nabi Yunus lalu bersembahyang empat rakaat kerana baginda telah diselamatkan oleh Allah daripada 4 kegelapan iaitu:
Rakaat pertama:- Kelam dengan kesalahan.
Rakaat kedua:- Kelam dengan air laut.
Rakaat ketiga:- Kelam dengan malam.
Rakaat keempat:- Kelam dengan perut ikan Nun.


MAGHRIB:
Orang yang pertama mengerjakan sembahyang Maghrib ialah Nabi Isa a.s.,tatkala baginda dikeluarkan oleh Allah dari kejahilan dan kebodohan kaumnya, sedang waktu itu telah terbenamnya matahari. Bersyukurlah Nabi Isa lalu bersembahyang tiga rakaat kerana diselamatkan dari kejahilan tersebut, iaitu:
Rakaat pertama:- Untuk menafikan ketuhanan selain daripada Allah yang Maha Esa.
Rakaat kedua:- Untuk menafikan tuduhan dan juga tohmahan ke atas ibunya Siti Mariam yang telah dituduh melakukan perbuatan sumbang.
Rakaat ketiga:- Untuk meyakinkan kaumnya bahawa Tuhan itu hanya satu iaitu Allah jua, tiada dua atau tiga.


ISYAK:
Orang yang pertama mengerjakan sembahyang Isyak ialah Nabi Musa a.s. Pada ketika itu Nabi Musa telah tersesat mencari jalan keluar dari negeri Madyan, sedang dalam dadanya penuh dengan perasaan dukacita. Allah lalu menghilangkan semua perasaan dukacitanya itu pada waktu Isyak yang akhir.Lalu sembahyanglah Nabi Musa empat rakaat sebagai tanda bersyukur.
Rakaat pertama:- Dukacita terhadap isterinya.
Rakaat kedua:- Dukacita terhadap saudaranya Nabi Harun.
Rakaat ketiga:- Dukacita terhadap Firaun.

Rakaat keempat:- Dukacita terhadap anak Firaun.


Terbitkan makna dalam kita mengerjakan solat
semoga dengan memahami bacaan
akan membuat kita lebih khusuk dalam solat.

Allah Maha Besar
(Takbiratulihram)

Doa Iftitah:

Allah Maha Besar dan segala puji bagi Allah dengan banyaknya.
Maha suci Allah sepanjang pagi dan petang.
Aku hadapkan wajahku bagi Tuhan yang mencipta langit dan bumi,
dengan suasana lurus dan berserah diri dan aku bukan dari golongan orang musyrik.
Sesungguhnya solatku,
Ibadatku,
hidupku,
matiku
adalah untuk Allah Tuhan sekelian alam.
Tidak ada sekutu bagiNya dan kepadaku diperintahkan untuk tidak
menyekutukan bagiNya dan aku dari golongan orang Islam.


Al-Fatihah:
Dengan nama Allah yang maha Pemurah lagi maha Mengasihani.
Segala puji bagi Allah, Tuhan semesta alam.
Yang maha pemurah lagi maha mengasihani.
Yang menguasai hari pembalasan.
Hanya Engkaulah yang kami sembah dan hanya kepada Engkau kami mohon pertolongan.
Tunjukilah kami jalan yang lurus.
Iaitu jalan orang-orang yang Engkau kurniakan nikmat kepada mereka, bukan jalan mereka yang Engkau murkai dan bukan jalan mereka yang sesat.


Bacaan ketika rukuk:
Maha Suci TuhanKu Yang Maha Mulia dan dengan segala puji-pujiannya.

Bacaan ketika bangun dari rukuk:
Allah mendengar pujian orang yang memujinya.

Bacaan ketika iktidal:
Wahai Tuhan kami, bagi Engkaulah segala pujian.

Bacaan ketika sujud:
Maha suci TuhanKu yang Maha Tinggi dan dengan segala puji-pujiannya.

Bacaan ketika duduk di antara dua sujud:
Ya Allah, ampunilah daku,
Rahmatilah daku,
kayakan daku,
angkatlah darjatku,
rezekikan daku,
berilah aku hidayah,
sihatkanlah daku dan
maafkanlah akan daku.


Bacaan ketika Tahiyat Awal:
Segala penghormatan yang berkat solat yang baik adalah untuk Allah.
Sejahtera atas engkau wahai Nabi dan rahmat Allah serta
keberkatannya.
Sejahtera ke atas kami dan atas hamba-hamba Allah yang soleh.
Aku naik saksi bahawa tiada Tuhan melainkan Allah dan aku naik saksi bahawasanya Muhammad itu adalah pesuruh Allah.
Ya Tuhan kami, selawatkanlah ke atas Nabi Muhammad.


Bacaan ketika Tahiyat Akhir:
Segala penghormatan yang berkat solat yang baik adalah untuk Allah.
Sejahtera atas engkau wahai Nabi dan rahmat Allah serta keberkatannya.
Sejahtera ke atas kami dan atas hamba-hamba Allah yang soleh.
Aku naik saksi bahawa tiada Tuhan melainkan Allah dan aku naik saksi bahawasanya Muhammad itu adalah pesuruh Allah.
Ya Tuhan kami, selawatkanlah ke atas Nabi Muhammad dan ke atas keluarganya.
Sebagaimana Engkau selawatkan ke atas Ibrahim dan atas keluarga Ibrahim.
Berkatilah ke atas Muhammad dan atas keluarganya sebagaimana Engkau berkati ke atas Ibrahim dan atas keluarga Ibrahim di dalam alam ini.
Sesungguhnya Engkau Maha Terpuji lagi Maha Agung.


Doa Qunut:
Ya Allah, berilah aku petunjuk sebagaimana orang-orang yang telah Engkau tunjuki.
Sejahterakanlah aku sebagaimana orang-orang yang telah Engkau sejahterakan.
Pimpinlah aku sebagaimana orang-orang yang telah Engkau pimpin.
Berkatilah hendaknya untukku apa-pa yang telah Engkau berikan padaku.
Jauhkanlah aku daripada segala kejahatan yang telah Engkau tetapkan.
Sesungguhnya hanya Engkau sahajalah yang menetapkan, dan tidak sesiapapun yang berkuasa menetapkan sesuatu selain daripada Engkau.
Sesungguhnya tidak terhina orang yang memperolehi pimpinanMu.
Dan tidak mulia orang-orang yang Engkau musuhi.
Telah memberi berkat Engkau, ya Tuhan kami dan maha tinggi Engkau.
Hanya untuk Engkau sahajalah segala macam puji terhadap apa-apa yang telah Engkau tetapkan.
Dan aku minta ampun dan bertaubat kepada Engkau.
Dan Allah rahmatilah Muhammad, Nabi yang ummi dan sejahtera keatas keluarganya dan sahabat-sahabatnya.




"Wahai Tuhan, aku tak layak ke syurgaMu ...namun tak pula aku sanggup
ke NerakaMu.... kami lah hamba yang mengharap belas darimu ."ya Allah
jadikan lah kami hamba2 Mu yang bertaqwa..ampunkan dosa2 kami .kedua
ibubapa kami .dosa semua umat2 Islam yang masih hidup mahupun yang telah meninggal
dunia"..

Renungkan same2 ye kawan2.. ^^






Adakah saye sakit rumah?

Salam sayang kawan2..

Due, tiga minggu ni, saye tibe2 dapat kesan there is something wrong with myself. Everytime makan konfem tak abes except the kenduri No 15 la kan. The reason yang saye slalu cakap food tersebutkurang memenuhi cita rase la, dah kenyang la (padahal cam nak makan menda laen pastu). Padahal masa nak pergi amik bukan main berkobar-kobar lagi. Yela perut tengah berkeroncong untuk Nadira kan (suka hati tukar tajuk lagu. Sorry M.Nasir!)

Actually nyer, everything makan saye order laen2 menu pun. Nasi goreng cina, kueyteow goreng, mi goreng.. Eventhough mase lunch, variety lauk yang saye pilih. Tapi still at the end, membazir makanan jua. Sob3.

Dengan mengadanyer, saye pun mengadu kat inchik boifren. Saye cakaplah lately ni, saye slalu jer makan tak abes. Haha! Saje nak tempah maut la tu. Beliaw terus je mengeluarkan peluru2 senjata untuk menambah saye ngan muke tak bersalah. Naseb baek cakap dalam tepon je. Kalau2 depan2 mau sekawah nasi kena sumbat on the spot.

Mulalah ceramah beliaw dengan panjang lebawnyer penuh ngan info2 yang tak boleh disangkal. Siap cakap pasal kalori laa.. Khasiat laa.. Energy laa.. Aiyaa~ mau bernanah dengar.. Pastu ada gak segmen renungan tu. Tak bleyh bla.. Cube bayangkan anak2 kat somalia tak makan. (Cayang~ saye dah pikir dah tapi still tak jalan)

Emm.. paling menyentuh perasaan bile cakap pasal mama ngan ayah laa. Aduh! Shah Alam terus hujan petang tu!

whoops! silap. bukan ini hujan k. =P

Bile2 duduk sorang2, try figure out sendiri kenapalah cik Nadira Nasarauddin jadi camni. Teng..teng...!! Rase2 saye ni dah bosan kot ngan food kat Shah Alam ni and i really miss my mama punya air tangan. Mama.. saye mau pulang *lagu nike ardilla- aku ingin pulang berkumandang*


*credits to google for nice some pictures*

Sang Kenyalang terbang melayang,
Dibawa awan sampai Jakarta;
Jam tiga karang saye mau pulang,
Bye2 kawan2 hatiku riang gembira. ^^

Tata!








Sunday, July 4, 2010

Terima kasih tuan rumah no 15 :D

Salam sayang..

Kali ni entry ni ditulis ngan keadaan mood saye yang sangat gembire. Perut dah penuh, kenyang sambil boleyh menyanyi ooh lalaaa~ Hehe. Tadi perut saye dah siap berdondang sayang woo.. Lapar sesangat ditambah lagi aroma makanan yang sedap mencucuk-cucuk bagai lembu dicucuk hidung. Makin rancak la irama dondang sayang dalam perut ni. Siap dah ada rhythm hiphop + rapping lagi. Elok2 jer lauk sedap parking depan rumah. Sape jer yang tak akan tergoda kan?..


Dengan muka ketebalan sepuluh inci, saye pun tanpa segan dan silunya telah mengajak cik rumet, si linda untuk pergi bersantap kat sana. Sebenarnyer pagi2 tadi saye ada terserempak ngan pak cik jiran dan beliaw telah mengajak warga penghuni rumah no 18 untuk pergi ke majlis perkahwinan anaknye. Mule2 kunun cam segan jer nak pergi kan. Yelaa.. Jiran depan rumah pun tak kenal. Apatah lagi saye ni sekadar penghuni tumpangan. Namun begitu, pabila aroma lauk-pauk beserta nasi yang menusuk-nusuk tak dapat saye tahan kaki saye ni daripada melangkah keluar rumah untuk pergi bersantap.

Cik Linda yang gembira melihat hasil tangkapan beliaw. =P

Haha. Dalam segan2 kitorang penuh gak pinggan sekor2 duk ambil nasi dan lauk-pauk yang sedia terhidang. Macam2 juadah yang disediakan. Ada daging masak lada hitam, kerabu mangga, ayam goreng, dalca n so forth la. Tak larat nak list kat sini. Dessert lagi. Tapi kitorang tak sempat nak rembat cendol. Mase kitorang dah bes makan, pihak catering baru je nak hidangkan. Tak pela. Nanti kite g makan kat cendul Pak Akub je cik Linda. Hehe. Jimat duet hari ini. Makan lunch free kan. Sape yang tak suke. *wink*

Pas dah kenyang2 tu, kitorang duk rehat2 jap. Pas zohor, gerak g office Teratai untuk pendaftaran kolej. Pas dah kemas2 bilik baru, maen mop2 lantai, lap2 almari, meja , rak buku dan katil.. Tengok2 je jam dah menunjukkan hampir pukul 5. Saye pun bergegas gerak balik ke rumah tumpangan. Sampai2 rumah, alangkah terkejutnya saye pabila saye tengok kat pintu gril rumah tergantung lauk-pauk beserta nasi dari rumah kenduri. Nampaknyer dinner pun makan free lagi. YEAH~ \(^v^)/

I heart weedding. Hehe. (makan sampai licin tuu..)

Muke bahagia bile dah kenyang. ^^

Pantun khas buat pengantin baru rumah no 15:

Gadis Melayu langkahnya sopan,
Diusik sang jejaka tersipu malu;
Selamat pengantin baru saye ucapkan,
Semoga berbahagia kekal bersatu.

Tata!

Saturday, July 3, 2010

2nd-contest-have-tea-with-miszlullaby

Lucky Draw by Cik MiszLullaby

Tarikh tutup: 30 Julai 2010

So,kali ni..Cik
will pick 2 WINNERS!! The 1st winner can choose which flavor he/she wants.So,u will get a new one,of course la bukan yang dlm gambar tu..Two flavors that i want u guys to try are:

1)LIPTON GREEN GUNPOWDER
2)LIPTON BLUE FRUIT TEA



The pacakaging is so classic!Take a look at the tea bag! cute triangle shape.The tea bag is made from a net fabric texture.
Syarat2 penyertaan nye simple jek...:

  1. Be her follower.
  2. Just make a post about this contest.Dont forget to put the banner as well.
  3. Tag one of your friend.
  4. Leave your link at her comment so dat she can check it later.
  5. She will pick the winner randomly.
Sape2 yang minat minum teh tu, jom join contest best ni.

Saye tag muni kat sini.

Friday, July 2, 2010

Shinee

Salam sayang..

Korang mesti tertanyer-tanyer kan, nape entry kali nh tajuk nyer shinee. mesti korang ingat saye nh minah korea rite? No..No..Noo... Salah di situ.. Sbenarnyer saye baru je mengabeskan sitcom Shinee Hello Baby malam semalam. Hahah.. Betapa laa sangat ketinggalan. Mesti ramai yang dah tengok kechumelan si Yoogeun tu bersama Shinee appas kan..


Tengok ler.. Rase cam nak geget2 jer plak ;P


Lame gak la saye citer sitcom nh, terkubur dalam laptop. Rase cam malas jer nak layan citer2 realiti cam gitu. Tapi skali dah layan, cam xnak berenti la plak. Sanggup bersengkang mate nak tengok tu!! Giler laa..


Dalam banyak2 ahli Shinee nh, saye suke Choi Minho!! Hahah. Walaupun die slalu jer acting cool, saye suke sesangat!! Sangat berjiwa kebapaan. Tak pedulik la ape yang kengkawan die nak kate. Janji kebajikan anak terjaga. I loike!!! Lagi satu sebab beliaw tinggi dan kuwus. Huhu. Kalau nak kate kiut, hensem, adorable, charming smile n so forth.. sume ahli Shinee ad kriteria2 tue kan.


Bile tibe part ending tue, tbe ngan saye2 skali trase sedeyh plak. yela.. si Yoogeun kna balik kepada mak ngan ayah die balik kan. Akhirnyer, saye pun terpedaya ngan tipu helah mereka jua. Rase2 korang la kan..dorang sume tu just acting atau what was filmed was really the reality happen? Huhu.

**Credits to google for those nice pictures**

Entry kali xtaw nak tulih pantun pasal pe. Next entry la baru mengarang pantun lagi. Hehe.

Tata!