Saturday, January 29, 2011

Alhamdulillah.. :D

Assalamualaikum..

Haloo..halooo...

Dira dah sampai rumah dengan selamatnya dalam lebih kurang pukul 9.30 malam tadi.

Haaa~
Nak share dengan koranglah!
Tadi kan dira naek train EPS.. Alaa~ train ekspress Ipoh-Seremban tuh. Agak jakun jugaklah dira tadi. Ade tv woo kat dalam tuh. Sanggup dira cecepat berlari nak cop tempat duduk betul-betul depan tv *perangai memang tak senonoh!*

Servis tiptop waa cakap sama lu! Speed train made in Korea ni boleh mencecah sampai 111km/hour. Lajukan? Dira naek train ni dari stesen Kuala Lumpur sampailah ke Seremban. Dalam sejam sampailah.

Okaay..okay.. jom layan gambar yang sempat dira ambil tadi.

Muka sejurus selepas bangun dari tidur dengan seronoknya tatkala menikmati angin ekon yang nyaman :)

Tv yang digembar-gemburkan tadi. *tolonglah kagum pliss*

And also ada tempat nak letak barang aka food or whateverlah kan dekat each of seat yang tersedia..

p/s: dira akan tunaikan janji dalam masa beberapa hari lagi. besok dira ade ngedate kat MIBC. siapa-siapa nak ikut jom! :)



10 orang joyah:

Zul Hazwan said...

As Salam,

ko dr Ipoh? wtpe je beb?

Suhami Ahmad said...

waaa, besh nyer

amare amor said...

best kot.cm bagpack travelll

fatin hanani said...

hehe fatin nak ikut!!!!! hehe
cm best ja :)

Nadira Nasarauddin said...

@zul hazwan: bukan. dira naik dari stesen kuala lumpur.turun di seremban.

Nadira Nasarauddin said...

@suhaimi: ya! sangat gembira dan jakun sekejap. mau longgar otot rahang nh ternganga mase masuk koc tu. hehe :P

Nadira Nasarauddin said...

@amare amor: yesh! sangat seronok. jom kiter naik EPS tuh nanti :)

Nadira Nasarauddin said...

@fatin hanani: jom fatin. tapi fatin belanja okay :)

Prof Ique said...

eh, boleyh eh naik dari kl...hahah, brape rm?? cam seronok plak, xyah susah2 berhimpit ngan penumpang lain =p

Nadira Nasarauddin said...

boleh! tambang macam biase deh. macam kiter naik komuter yang biasa tuh. :)