Thursday, January 13, 2011

pulangkan!

Jom layan cerita belah petang pulak~

Meeting ngan supervisor. Apa lagi, nak bincang pasal design project 2. Adeh! Bila start fikir pasal DP je, stret saja rasa berdenyut-denyut kepala ni.
*alasan*

Kitorang punya supervisor ni memang supreb lah! Siap bagi contoh senior untuk kira-kira equipment yang terlibat. Thank you puan!

Then, kaki pun melangkah ke library. Semangat berkobar-kobar nak pinjam buku ni.

Gadis hangat hari ini: Cik Syaidatul dan Cik Zurina.
*sangat kiut kan*

Howt stuff!

Last-last student card kena bar! Tak boleh nak pinjam buku!!
:
:
:
:

Nak taw kenapa?


Sebabnya tak bayar denda RM15.80 okay!
Boleh belanja 2 hari makan tuh! -__-"

Ntah kurun bila punya buku hantar lambat ni. Rasa-rasa sem lepas tak pinjam buku langsung. Nak tak nak gegel-gegel tangan ketaq lutut keluarkan duet bayar duet denda tuh.

Soooooooobbs. T_______T

Okaaay! Tulisan cakar-ayam-tak-rela-bayar.

Nota kaki: Sila jangan kepam buku library bawah bantal anda!



3 orang joyah:

Schajar McFlurry said...

jalan2 cni jugak yek... =)

fatin hanani said...

hehe mybe ada kowt yang terlupa hntr tu hehe
mahl la..hehe

Nadira Nasarauddin said...

@schajar: sila2
@fatin: ehee~ mungkin jugak kan.