Friday, January 7, 2011

Applause!.

Waaaah!!!

Tiba-tiba rasa cam kagum dengan diri sendiri tadi.. Jogging kat stadium UiTM dengan cik aisyah kama tadi sambil mencuci mata melihat abang-abang tough (?) bermain bola sepak di petang hari. *pergh panjang giler ayat!*

Applause! Applause!!!!

Macam manalah boleh tak sedar dah lari sampai tiga round. Mulut dua-dua joyah ni tak berhenti-henti duk berprok-prek! Topik howt kot!!! Siapa lagi kalau bukan pasal

KHAIRUL FAHMI CHE MAT DAN CIK JEJARI RUNCING..

*Pose lepas berjaya berjogging tiga pusingan!*

Haha! Kalau cerita kat roomate ni konfem beliaw akan ternganga dengan luasnya. Siap boleh masuk lalat mungkin! Mana taknya, setiap kali beliaw ajak jogging otomatiknya saye tiba-tiba diserang penyakit lenguh-lenguh kaki lah, badan tak sedap lah, asemen kena hantar besok lah.. Huhuu~

Nota kaki: Lepas ni kena rajin-rajinkan diri berjogging untuk memantapkan stamina. Tak lama lagi ada Chemical Engineering Challenge (CHeC 11).. Majulah sokan untuk FKK!



4 orang joyah:

miz ruha said...

eh sama la kite rose,,,tp xserupa jer,,,

ktrg g jejln je td,, x jog pn,,,

Nadira Nasarauddin said...

jejalan mana? pegi tasik meh? jejalan cuci mata lah tuh kan..kan?

miz ruha said...

ktrg g jln xsampai tasik pun,,,
kt belakang jer,,
hehe,,

Nadira Nasarauddin said...

owh! jom2. lenkali if nak jalan2 ajaklah sekali. boleh kita berposing2 kat tasik tuh. lama dah tak pegi sana :)