Saturday, February 5, 2011

Cerita Broga

Assalamualaikum dan selamat sejahtera kawan-kawan..

Hehe. Baru nak update pasal naik Broga tempoh hari tu. Punyalah lama kepam cerita. Sambil-sambil tu sempat lagi menonton SNSD kat 8tv ni. Huhu~

Okaylah.. dira nak share dengan korang antara gambar-gambar yang sempat dira ambil tempoh hari. Nak naik Broga ni tak adalah penat sangat sebenar.

Tipulah kalau korang yang sihat walafiat tak mampu nak tawan Broga tu. Bukan apa, masa dira naik hari tu sebenarnya dira tengah demam tau korang. Betapa gigihnya dira pergi jugak sebab dah janji dengan kawan-kawan nak join sekali.

Janji korang janganlah lupa bawak bekal air dan makanan. Yela. Nanti dah sampai puncak tu, bukannya ada warung Pak Samad atau cendol Pak Akub. Jadi sediakanlah payung sebelum hujan ya kawan-kawan. :)

Oh! The best part---> kitorang masuk paper Utusan bertarikh 17 Januari 2011 yang lepas pasal ekspedisi kitorang tawan Broga ni. Serius dira tak tipu!

Tarraa~

Puteri Bukit Broga Ditemui!


Okay! Ini tipu sangat! :P

Ni baru gambar yang betul. Hehe.


Dira yang cenonet kat depan tu. Gambar kat sini baru ade gaya-gaya orang demam kan :P

Picture kredit dari belog Farah.

p/s: Beriadah baik untuk kesihatan. Even kanak-kanak kecil pun mampu tawan Broga Hill. Tak kan kita yang dewasa ni tak rasa tercabar kan!



3 orang joyah:

Prof Ique said...

ye, sokong2!! huhu

Suhami Ahmad said...

wah, santeknya tempat tu...

Nadira Nasarauddin said...

@farah: thankiu yang!
@suhaimi: siyes memang chantek! terpegun seketika :)