Monday, January 3, 2011

Waaargh! Z___z

salam 1malaysia..
*mood skemot abes*

Hari pertama semester baru yang membosankan..
Seharian terperuk kat dalam bilik..Takde kelas hari ni.
Tak sedar pulak bila dah ada updated timetable.
Nasib baik ada sorang classmate bagitau yang hari ni takde kelas.
Kalau tak, kOnfem 8.30 pagi tadi dah terpacak kat depan B5-A12-21A.

Emm.. bila dah masuk bulan baru, tahun baru..
Maka tamatlah sebentar demam kawen-kawen buat seketika. Asal masuk bulan 12 jer, konfemlah tiap-tiap hujung minggu dapat makan nasi minyak free *sila baca dengan nada kebulur*..

Okaay.. Kat bawah ni adalah few gambar yang sempat disnap masa saye pergi ke kenduri kawen. Pssst! Tapi saye nak bagitau satu rahsia ni. Kebanyakan kenduri yang saye singgah kan, tak sempat pun nak snap-snap gambar ni. Saye ngan adik stret je menonong pergi kat bufet usha makanan .. Melantak! Apa lagi boleh buat. Hahah! Tak senonoh kan perangai kitorang.


Siap ada red karpet kot!!

By the way, saye tak lupalah nak ucapkan SELAMAT PENGANTIN BARU buat semua yang baru melangsungkan perkahwinan tempoh hari. Moga jodoh kalian berkekalan hingga ke akhir hayat hendaknya.

Nak dijadikan cerita, lepas je pendaftaran kolej semalam roomate siap boleh tegur lagi. "Aik! Apsal nampak dira macam dah 'besar' semacam ea?".. T___T

Taraa~ Ni lah buktinya. Akibat makan, tidur, makan, tidur sepanjang cuti.. Muka dah bertambah boolat! Oh no!

Okaaay.. That is the signal nak suruh saye turun pegi jogging petang-petang. Paham-paham.. Kena kasi hilang lemak-lemak yang berjaya diternak sepanjang cuti-cuti malaysia hari tuh kan?..

p/s: I need any volunteer to accompany me pleaseeeee?

2 orang joyah:

miz ruha said...

kelas B5-A12-21A kt mne, rose..?

Nadira Nasarauddin said...

ntah! jadual salah mase tuh kot. tp dah come out with new schedule.