Tuesday, February 8, 2011

Contest Me&Animal

Assalamualaikum kawan2.
Pergh! Lama dah tak join contest2 ni.
Tapi disebabkan telah ditag oleh cik Sandra Diana.. Layankan aje!

Contest kali ni berbunyi Me & Animal.

1. First of all, letak banner tuan punya contest itu.


2. Selepas itu, silalah menjadi kipas-susah-mati kepada tuan punya contest dan tidak lupa juga kepada tuan penaja hadiah tempat kedua.

3. Step paling penting! Sertakan gambar kita bersama sebarang jenis haiwan.

4. Kemudian, ceritakanlah sikit pasal haiwan kat atas tu.

Ermm.. gambar ni diambil tahun lepas. Masa tu pergi memancing kat satu tasik dekat-dekat area Durian Tunggal tak silap. Jangan tak percaya yang dira berjaya pancing seekor anak ikan toman(yang paling besar dalam jaring tu taw). Mau menggegel kepala lutut masa kena sentap dengan anak ikan tu. Tapi bila dah berjaya bawa naik darat, terus ambil gambar tak nak kalah. Ngeheh!

5. Silalah mengetag kawan-kawan blogger seorang perempuan dan seorang lelaki.

6. Yang terakhirnya, jangan lupa post link entry ni kat tuan empunya contest itu.

Sekian.

p/s: tuan empunya contest, rase2 ada can tak saye boleh menang ini contest? :P



7 orang joyah:

murnimahyum said...

hahaha...
jp aku godek klu aku de pic ngan binatang...

purplepokoyo said...

haha...ikn dipanggil binatang.mcm kesian je ikn 2 dihina. ;p

Nadira Nasarauddin said...

@murni: haha. sila godek jangan tak godek.
@nana: bukan ker? tuan punya kontest ade include ikan sekali la :P

Suhami Ahmad said...

Wah, gud luck yo... ^_^

Nadira Nasarauddin said...

terima kaseh suhaimi :)

hawiz said...

salam..maaf lambat reply..terima kasih join contest me & animal yg hawiz wat yer..hihi..
jgn gadoh2 psl binatang..kita senut jer haiwan..baik sikit dgr kn..hihi..xder hina2 ler..sayangilah haiwan..kannn2..
okeh2, penyertaan anda dah disahkn..tenkiu join n follow my blog yer..nice pic n wow..ikan toman....hebat2..finally gud lux keh..!!!..ade peluang tu..insyaAllah..klo dah rezeki..xkn kemana..^_^...

Nadira Nasarauddin said...

@hawiz: thankiu tuan punya contest. baek! sayangi haiwan kerana mereka juga punya hatidan perasaan untuk disayangi. cheewah! *ayat tak boleh bla*