Saturday, February 19, 2011

Pretty Girls Rock!

Hellooo.. Helloo.. Helloooo..

Okaylah. Kali ni nak cerita pasal Pretty Girls Rock!
Wahh! Wahh! Waahh!!

Siapakah gadis-gadis chantek ni?

Haha! Thats too obvious nak promote teammates sendiri okay! Nama team kitorang adalah "Pretty Girls Rock!". Meh cheq nak habaq mai kat hangpa semua, gadis-gadis di atas ni dengan hangatnya telah bermain berhempas-pulas masa CHeC 2011 yang lepas dalam acara futsal. Mungkin dah tersurat dah memang rezeki kitorang dapat tempat PERTAMA!!

Pada awalnya, kitorang ingat dah disqualified masa liga lagi dah! Kitorang dapat masuk semi final pun sebab kiraan mata. (sendiri pun tak paham) Mata terkumpul kitorang sama dengan sifar!!! Menang 1, kalah 1, seri 1.

Mula-mula memang aim nak dapat nombor tiga lah. So, boleh kerek dekat junior yang part 8 conquer semua tempat 1, 2 dan 3. *Haha! Buruk betul perangai!* Tak terlintas langsung kat dalam fikiran masing-masing yang kitorang akan layak masuk final. Alhamdulillah. Mungkin dah rezeki kan.

Bersaing sengit dengan rakan satu batch untuk merebut title juara futsal perempuan CHeC 2011!

Posing pretty girls!

Masa CHeC 2011, ada jugak sukaneka dipertandingkan. Masa tu, mungkin kitorang tengah main untuk final futsal. Ramai pensyarah yang turun memberikan sokongan. Sporting habislah diorang sebab turut serta dalam acara sukaneka tempoh hari. :D

Lepas penat bermain, konfem-konfemlah bershopping sakan guna kupon RM12.50 tuh!

p/s: Tak sabar nak bercuti sakan di Cherating besok! Cherating here I come babeh!



8 orang joyah:

amare amor said...

seronok nampakkk
;D

Suhami Ahmad said...

wah sonot nyer....

Mah@mahu said...

Memang rock lah u oll..

Nadira Nasarauddin said...

@amare amor: seronok! dah lama tak main futsal. walaupun hanya pemain import pada awalnya, tapi sebab tunjuk the best performance kunun2 nya, terus je jadik pemain tetap team diorang :)

Nadira Nasarauddin said...

@suhaimi: jom maen futsal sesama! :)

Nadira Nasarauddin said...

@mah@mahu: thanks kamu :)

Prof Ique said...

eylo2...cik adik cantekk =p
saje lalu sini

RevVING NOTES said...

ak suka g CHEC sbb dpt kupon free!! wakakakakk. mknan sume sdap2~! nyum22222~