Wednesday, November 10, 2010

yeehaa..yehaaa..angree..angree..!!

Salam kawan2..

Sangat dalam emosi berblogging sekarang ni.. Rindu sesangat nak bercerita itu ini. Banyak sangat benda nak cerita. Tapi dek kekangan masa, saye hold dulu cerita2 dulu.

Semua yang saye buat ni membabitkan masa depan woo!
Alhamdulillah..

Saye baru je abes present design project tadi. I've tried my best tadi. Tapi masa Q&A session pulak yang kantooi! Terketaq2 mak nak menjawab soalan ahli panel. Sorang2 punya soalan macam bom turnado woo! Dorang dah la point part site selection and market analysis! Elok2 plak saye yang buat part market analysis tuh.

By the way, thanx to all group members for your fully supports and commitments. Jasa baik korang memang tak kan saye lupakan.

Nanti saye update ngan cerita2 hot tuh ya!

*sempat berposing selepas berpresentation*

Nak sambung buat correction untuk report dissertation pulak ni. Isnin depan kena present.

Wish me luck again ya lurves!

Take care!



6 orang joyah:

g0m0k9enDek said...

gud luck utk kamu!

Nadira Nasarauddin said...

@gomok9engek: thanks alot dear :)

Notami said...

ehh, ne leh posing lebih2 masa present..t ahli panel bkn dgr present..diorang asik tgk dira jer..hehe..

g0m0k9enDek said...

duk area mana alo gajah?? hahaha..

Nadira Nasarauddin said...

@notami: itu lepas dah present la.. tu yang boleh posing2 lagi. before present mao terketaq2 tangan ni. sejuk! macam baru lepas pegang ais batu je. :P

Nadira Nasarauddin said...

@gomok9endek: kat area kolam air panas gadek.taw? :)