Saturday, November 13, 2010

i need one ASAP!

Salam lurves!

Psstt..pssstt...
Korang dah tengok cerita ABSOLUTE BOYFRIEND tak?
Alaa cerita ni pernah tayang kat tv satu ketika dulu.
Masa tu dengan kereknya saye cakap tak mau layan cerita ni..
Last-last bila roomates bagi softcopy ceritanya.. Terus melekat depan lappy sampai abes ceritanya.

Best-best! Berbaldi gaks air mata ni kalau ditadah masa tengok cerita ni. Sweeeeeeeet sesangat!! Aiyooo~ Love Knight punya character.. Chup! Chuuuup! Jeles dengan Riiko...

Kalaulah ada manusia jenis camni kat atas dunia ni, konfem la HOT sangat-sangat kan! Mesti ramai gileeeerrr sayang kat beliau.

Okay-dokay.. Lets cekidout some pictures from the series..
Layaaaaaan~


Sweetnya!!! I want boyfriend with cooking skills jugakss!

Oh! Dating kat taman..


Aaww!!..awwwwww!!! Hangatnya...

p/s: Ada sesapa untuk direkemenkan tak?



6 orang joyah:

amare amor said...

ending dia togethet gether ngan bos dia kannn kannn?

eh, terfollow u pulakkk
;D

zZernana said...

nak tgk.....nak softcopy.....dh lame xtgk...hee........

Nadira Nasarauddin said...

@mare amor: yezza! sedih sebab knight mati.. saye nagis wooo!!! touching abess!
@erna: boleyh yang. mana nak jumpa nanti? date jom!

miz ruha said...

best cite die,,,
i like!

Nadira Nasarauddin said...

@ruha: me too! adore knight alot! *berdarah hidung*

caliph shuriken said...

citer j-dorama tv ni ek.. robot pun pndai jeles, hikk...