Wednesday, November 10, 2010

sikit lagi untuk pergi!

Salam kawan2..

Jam tepat pukul 4.42 am. Mata da terpisat-pisat dah. z__Z
Roomates dua2 orang dah syok dibuai mimpi. Siap dah guling2 hindustan pun tuh!
Huh!
Tapi apakan daya.
Berani pulak saye nak tidur sekarang kan!!

Baru je siap buat excutive summary untuk chapter2.
Pasni nak kena buat slide untuk presentation sekejap je lagi.
Turn my group 4 our design project presentation tepat pukul 10.15am sekejap je lagi.
*saja highlight sekejap je lagi*

Tiktoktiktok!!

Tak sampai dalam 6 jam pun!!

Aiyokkk!!

Wish me luck kawan2.

Harap2 berjaya present ngan suksesnya.
Dan berjaya jugak menepis serangan soalan bertubi2 dari 5 lecturers yang akan observed kitorang. Oh! Tak lupa jugak external examiners. Ada dua orang engineer yang knfem banyak gilak experiences~~~

Scaaaaarrry!!!!!!!!!!!!



5 orang joyah:

Schajar McFlurry said...

f0ll0wer ke 100.... =)

Schajar McFlurry said...
This comment has been removed by the author.
Schajar McFlurry said...

f0ll0wer ke 100.... =)

saya said...

good luck for your presentation!!!! jangan panik2 ok.. be cool...

Nadira Nasarauddin said...

@schajar: thanx yang!
@saya: thnkiu2.. :)