Thursday, November 11, 2010

7eleven

Salam lurves..

Hihi. Mesti ada yang tertanya-tanya kenapa 7eleven kan?
Buat part time kat 7e ke si Nadira ni??
Huhuu..

Sebenarnya nak bagitau korang semua..
Pada tanggal tujuh november tahun sembilan belas lapan puluh tujuh yang lalu, telah lahir seorang putera yang diberi nama Yussaini Mohammad Yusof.

Huh?
Siapakah beliau??
.
.
.
.
Taraa!

Awww! Awwww!! Hangatnya kamu! @__@

Venue: Sunway Pyramid
Date: 7Nov 2010

Mula-mula kan saye ingatkan nak buat surprise party untuk beliau. Kunun-kunun nak turun Alor Star nak bagi beliau terkejut beruk.. Sat lagi, last-last saye yang jadik beruk makyeh tuh. Huhu. Sekali si putera turun Shah Alam daa.. Melawat si puteri *sorry perasan sekejap* yang tengah berkerut-kerut study untuk final... Kihkih ^^


Sampai-sampai Sunway, kitorang terus je pergi beli tiket wayang. Kitorang pergi tengok cerita *tajuk apa ntah tak hengat*. Tapi before masuk wayang tu, perut dah berkriuk-kriuk minta diisi. Tak ada idea nak makan apa. Pusing-pusing la satu Sunway tu sampai lenguh. Nasib baik tak pakai heels hari tu. Kalau tak mau tercabut kaki mak!

Lepas rasa agak-agak kaki memasing dah tak larat, last-last si birthday day boy requested makan kat Carls Jr. Sebenarnya korang, that was my first experience pergi makan kat Carls Jr ni. Nak pergi order pun tak reti. Tapi yang penting buat muka konfiden kat kaunter tu kan?.. Heheh. Not bad laa food kat sana. Berbaloi duit hangpa cheq habaq mai.

Korang should try makan kat sana. Rupa-rupanya kita boleh refill air sesedap oren woo! Minum sampai kembung laa.. Tak pun, refill penuh-penuh before blah dari kedai tu. Nanti pergi jejalan ke, window shopping ke dah ada air siap-siap. Tak yah beli air baru lagi kan.. Brilliant rite this idea? Ngeheh!

Last but not least cik Nadira mau buat ucapan special sikit untuk birthday boy:

Selamat ulang tahun kamu!
Semuga berjaya capai cita-cita nak jadi fighter!!

Dan yang paling penting ni.. Make sure masuk dalam wishlist paling atas sekali tau..
Semuga cecepat kawin ngan saye *whoopsie!* :P



5 orang joyah:

dayah aziz said...

saye kenal sgt putra kamu itu....;)

Nadira Nasarauddin said...

@dayah: adeh! malu saye *pipimerah*

Schajar McFlurry said...

jalan2 bel0g sebentar =)

miszlullaby said...

happy birthday to him.semoga cepat kawen.nnti jgn lupe jmpu ml tau dira =)

Nadira Nasarauddin said...

@schajar: jom jejalan..
@ML: hehe. thanks ML. Insyaallah. ML pun jgn lupa ajak dira 4 majlis kawin nanti...