Tuesday, March 22, 2011

Kek Aiskrim Konkrit

Hi gojes dan hensems..

Lama dah tak hangout dengan mereka-mereka ni. Angkara banyak giler assignments dengan DP yang tak siap-siap tu, jadi jaranglah untuk keluar berfoya-foya. As the date is set by Cik Nabilah Hisham, semua yang hadir memang membawa perut yang berkeroncong ala bunyi kriuk-kriuk bawang Mi Sedap.

Taraa~
Hasil tangan cik Nabilah Hisham.The "KEK AISKRIM KONKRIT" It tastes so good. Bak kata mereka-mereka yang lain, "Dah boleh kahwin ni".. And her reaction-hanya tersipu-sipu malu! Hahah. Gaya-gaya wanita melayu terakhir dowh kawan aku sorang ni! :P

Kegirangan menikmati makanan free.

Sebelum berangkat pergi dinner, sempat lagi kitorang ambil gambar lagi.

p/s: terima kasih bella for the cruchy, supercreamy icecream oreo cake :)



5 orang joyah:

murnimahyum said...

ahahaha...
aku pun wat entry yg sama...
kite mmg sweet~

Prof Ique said...

=)

Nadira Nasarauddin said...

@murni: hehe. kawan2 mestilah appreciate akpa yang member dah buat. aku dah lah malas nak update blog sekarang ni. heheh

Nadira Nasarauddin said...

prof ique: :D

bella said...

THANKS A LOT FOR LIKING AND ENJOYING IT FRIENDSSSSSSSS! :-* LOVE!!!