Friday, October 15, 2010

1 more to go!

Salam kengkawan..

Wah!! Hari ini adalah hari yang cukup bermakna buat seorang yang bernama Nadira Nasarauddin...

Cuba teka apakah hari berkenaan..
Cepat teka.. Cepat teka.
...

Jeng!

Jengg!!



Jennnngg!!!



Hari terakhir saya pergi ke kelas untuk semester ni..

Hoooooyeah~~~

Gumbira sungguh dalam hati... But at the same time, dupdapdupdap laju tahap taufan tornado juga ni.. Mana taknya, final exam just around the corner saja. Sipi-sipi lagi je nak kena langgar woo..Kalau dah lama dah kebaboom!!!

Homaigod! Homaigod!!
Cuaknya mak! Dah la tak start study pun lagi..

Lately, busy gila nak menyiapkan design project punya report. Lepas tu, nak fikir pasal dissertation's report pula. Minggu ni, sepanjang hari tak tidur malam gara-gara nak menyiapkan dua-dua report tu. Memanglah kerja gila...

Aiyaa! Nak jadi satu cerita, kawan-kawan pun ramai dah tegur yang mata saye ni dah menjadi semakin menawan..


See..
Awwwww!
Lawa kan mata saye..

Hahaha!!

Tipu jela..

Ada manusia kata mata saye ni dah saling tak tumpah macam mata panda!
Tapi version panda keding laa..
Waaa.. Sadis gilerrr!! T_T

Tapi kan.. Kalau la difikirkan dari bright side.. Rasa-rasa dengan konfiden level yang membuak-buak bagai lahar Anak Krakatau yang tak sabar-sabar keluar dari perut bumi, saye rase kiut apa ada sepasang mata panda kan? :P


Comel kan?


Hahaha.. Tahap keperasanan yang tak boleh dibendung!!
Okay la.. Nak pergi comb disertation report lah! Kena hantar before 5pm ni.. Wish me luck for the upcoming tests and final exams ya!

Luv ya! XOXO

Si panda keding :P

*Whoopsie! Kelihatan jerawat gedabak dek tidur yang ikut sesedap oren mak saje*

Daa!

2 orang joyah:

RUBY said...

gud luck final.:)))))

Nadira Nasarauddin said...

thankiu ruby :)